Trump je uvedel prepoved obveznega cepljenja. Mediji molčijo, farmacevtske korporacije so besne!

Farmacevtske korporacije so besne, Alemka in Capak pa zahtevata, da se cepijo vsi, starejši od 60 let!

Trump je uvedel prepoved obveznega cepljenja. Mediji molčijo, farmacevtske korporacije so besne!

 

Glavni mediji si obupno želijo, da bi te novice držali v tajnosti. Ne želijo, da bi ljudje izvedeli, kako je predsednik Trump prepovedal obvezno cepljenje in s tem Američanom zagotovil pravico, da si sami izberejo zdravstveno zaščito

Predsednik Trump je v Uradu za zdravje in državljanske pravice ustvaril nov oddelek z jasnim ciljem prepovedati obvezno cepljenje po vsej državi in ​​državljanom zagotoviti pravico do lastne izbire zdravstvenega varstva. Direktor Roger Severino je v izjavi na Uradu za državljanske pravice dejal:

"Zakon, ki ščiti verske svoboščine in pravice vesti, so le prazne besede na papirju, če se ne uveljavljajo. Nihče ne sme biti prisiljen, da izbira med tem, da pomaga bolnim ljudem in živi po najglobljih moralnih ali verskih prepričanjih, novi oddelek pa bo žrtvam nezakonite diskriminacije pomagal. Namesto da bi nas oblasti zaščitile, so nas napadle.

Zahvaljujoč predsedniku Trumpu spremembe prihajajo in se začenjajo tukaj in zdaj. „Oddelek za vest in versko svobodo“ številnim različnim skupinam ponuja odlično platformo za boj za naše ustavne pravice. Kristjani in liberalci, pa tudi svobodnjaki in ljudje drugih veroizpovedi, imajo skupni interes v boju proti pokvarjenemu zdravstvenemu sistemu Big Pharma. "

Glavni mediji si obupno želijo, da bi te novice držali v tajnosti. Ne želijo, da bi ljudje vedeli, kako je predsednik Trump zagotovil, da imajo ameriški državljani pravico, da si sami izberejo zdravstveno oskrbo. 

Farmacevtska podjetja glavnim medijem zagotavljajo ogromne prihodke od oglaševanja. Za oglaševanje dejansko porabijo veliko več kot za raziskave. In govori se o stotinah milijard dolarjev. A le redki se zavedajo, da gre za eno in isto blagajno, denar se samo preliva, ker so farmacevtske korporacije in mediji v isti lasti. Njihov edini strošek so pokvarjeni novinarji, uslužbenci in nameščeni poslanci, ki jih pokrivajo.

Lastniki medijev nacionalnim državam ne plačujejo davkov (spomnimo se Pavićeve EPH, ki je dolgovala stotine milijonov davkov, novinarji Butković in druge prostitutke pa so v povprečju prejemali plače nad 10.000 evrov). EPH se je preoblikoval v medije HANZA, enaka uredniška politika, tudi oni so v velikih dolgovih. Seveda se bo, ko bo čas, zgodil nov Linič, ki bo dolgove izbrisal!

Novo spletno mesto ‘Oddelek za vest in versko svobodo’ ima primeren prostor za vložitev pritožbe in spodbuja vse, ki menijo, da so bile kršene njihove verske pravice ali vest. Najslabše je v Kaliforniji, državi Sodoma in Gomora, državi, kjer guverner s svojim podpisom podpiše 10.000 pedofilov, in državi, ki ovira vse zakone, ki jih je sprejela Trumpova administracija.

'' Predsednik Trump nam je dal zeleno luč in orodje za uporabo proti tiraniji vlad, ki so nam naložile obveznost cepljenja. Dragi bratje in sestre, čas je, da to orožje dvignemo in uporabimo proti našemu skupnemu sovražniku. Farmako mafija in vlade njihovih uslužbencev. «Je bil sporočilo direktorja urada za državljanske pravice Rogerja Severina.

Vir:

Kakšna je tvoja reakcija?

like
587
dislike
10
love
56
funny
17
angry
8
sad
12
wow
63