KORONA NATEG - COVID 19 A.I (UMETNA INTELIGENCA)

Bill Gates in njegov nadvse satanističen plan.

 

(Klikni na zgornjo sliko za video posnetek)

Joshua Bobi

Med karanteno so se v Ameriki in drugod po svetu nadgrajevali, preizkušali in kalibrirali industrijski Wifi sistemi, Wigig sistemi in 5g sistemi za oddajanje na frekvenci 60 GHz. 5G bo uporabil spekter v obstoječem frekvenčnem območju LTE (600 MHz do 6 GHz) in tudi v milimetrskih valovnih pasovih (24–86 GHz).
To se je dogajalo v šolah, univerzah, hotelih, križarkah, letalih, avtobusih, vlakih stadionih, tematskih parkih in vsej preostali infrastrukturi, ki je bila zaklenjena. Naslednja faza je načrtovana potem, ko bo ta množična vaja ubila ogromno število zdravih otrok in mladih. Ključna sestavina učinkovitosti njihovega orožja bo ciljanje posameznikov zlasti glave in odprtin za dovod zraka skozi nos in usta. Brezžične naglavne garniture, kot so brezžične slušalke in blue tooth naprave so vojaško usmerjeni sistemi, ki omogočajo, da se ti 60GHz oddajniki zaklenejo na te brezžične naprave in oddajo snop, ki tvori oboroženi 60-GHz milimeterski valni tok usmerjen v usta in nos, da prepreči sposobnost kisika, da se veže na hemoglobin. Kisikov atom je O.
Kisikova molekula je O 2. Dva atoma skupaj. Ta dva atoma tvorita molekulo kisika in delita nekaj elektronov. 60 GHz povzroči, da se elektroni, ki obdajajo molekule kisika vrtijo podobno, kot močne mikrovalovne pečice, ki delujejo na 2,4 in vdarjajo na molekule v hrani, kot je voda. Deloma se segrejejo tako, da vplivajo na to, da se molekule z vsakim valom vrtijo ali nihajo.
Energija gibanja zaradi vrtenja teh zelo drobnih molekul vode pomaga segrevati preostalo hrano. Na podoben način kot pri 2,4Ghz povzroči nihanje H20, 5G / 60 GHz in tudi pri majhni moči povzroči vrtenje elektronov na molekulah kisika; spremembe frekvenc spina na kisikovih elektronih vplivajo na človeško biologijo. Vpliv molekul kisika, ki se vrtijo z elektroni je, da hemoglobin ne more zaužiti kisika in ga prenesti v preostalo telo.
To bo povzročilo pomanjkanje kisika in je zasnovano tako, da posnema hude dihalne stiske, ki bodo označene kot pandemična bolezen. To je načrt, za katerega bo krivda elektromagnetne bolezni prenešena na prihajajočo NOVO LAŽNO MUTACIJSKO različico ponarejenega izbruha virusa, ki ga imamo sedaj.
Prihajajoči dogodek bo prinesel VOJAŠKI ZAKON, PRISILNE PRESELITVE IN PRISILNA CEPLJENJA. VIRUS PA SE NAHAJA V CEPIVIH !!!!!!!
Vse kar vam bom povedal se trenutno razvija pri Bill Gatesu v partnerstvu s COVID19 igralskim krogom, MIT kateri so podprti s strani združenih narodov in Fundacije Rockefeller. ID2020 je globalni sistem digitalne identifikacije in bo pričakovan od vsakega moškega, ženske in otroka, in se dobesedno imenuje certifikacijska oznaka.
Zaradi stalnih “mutacij” s COVID-19 se trenutno razvija cepivo za korono, ki bo SPREMENILO NAŠO DNK z dejanskim sintetiziranjem naše posamezne genetske kode z uporabo mRNA in tehnologije CRISPER, ki deluje kot škarje tako, da prereže DNK na določenem mestu in odstrani in vstavi novo zaporedje z umetno kodo, da zagotovijo, da je vsak moški, ženska in otrok v skladu z obveznimi izvedbami ENEGA SVETOVNEGA REDA. Nedavni Microsoftov patent 060606 vključuje še eno vsadljivo napravo za nakup in prodajo, ki je vzajemno zajeta v ID2020 (in je verjetno isti projekt).
To je sistem kriptovalut, ki spremlja našo telesno aktivnost - celo naše misli in čustva - in nagrajuje vsako osebo glede na to, kako dobro opravi svojo nalogo z denarnimi transakcijami. Majhen čip za dostavo zdravil bo deloval kot kontracepcijsko sredstvo in bo ženskam onemogočil sposobnost razmnoževanja, kot pritisk na stikalo za luč. Digitalni ID bo vseboval tudi imunitetni potni list. Gates in MIT trenutno razvijajo Človeški Vsadljiv Kvantni Mikroiglični sistem za cepljenje s kvantnimi pikami.
Gre za tetovažo za roko, ki bo vsebovala naš identifikacijski zapis in podatke o cepljenju. Da bi delovala potrebuje encim imenovan LUCIFERASE. Transhumanistično sredstvo na roki vsake osebe bo žarelo z bioluminiscenco nosilca svetlobe. Čip, ki ga ne morete odstraniti z nožem. Ta sledilni sistem bo spremenil vaš DNK in je trajen. Prostozidar (MASON) 33 stopnje in okultistični Manley P Hall je nekoč napisal: Citiram: "Prekipevajoče energije LUCIFERJA”.
(VATIKANSKI LUCIFER = ALLAH = SATAN = HUDIČ)…
TRETJA DNK VIJAČNICA. Tretja vijačnica je sestavljena iz silicija in drugih umetnih materialov vendar je prevlečena z nano tanko prevleko zlata, ki omogoča prenos digitalne informacije na to tretjo vijačnico. In razlog za digitalno informacijo je, da človeškemu telesu ne bo povzročila samo notranje spremembe ampak bo tudi dovolil a, da se ta oseba manipulira in nadzira z uporabo mikrovalov ali druge frekvence elektromagnetnega spektra iz zunanjega vira 5G in to je povezava. Elektromagnetna povezava med gensko spremenjenim človekom in nadgrajeno tretjo DNK vijačnico in adiabatnim kvantnim računalnikom tako, da bo imel računalnik sposobnost, da se poveže z našo DNK in nas kotrolira ter spremeni naše misli. Je več poti in načinov, da bo ta DNK prišel v naša telesa. Prvi način je chemtrails o katerih govorijo ljudje, ki vsebujejo nano delce.
Ko govorimo o DNK, govorimo na nano ravni materiala in bo neposredna povezava DNK manipulacije s pospeševalcem delcev. Govorimo o alternativnih cepivih kot pot uporabe injekcije prvega niza DNK, ki je v cepivih in to potem postane del našega telesa in mirujoče leži kot naša tretja vijačnica dokler ni aktivirana z zunanjo elektromagnetno povezavo in vplivom, ki aktivira ta mirujoči DNK in ko je aktiviran, se začne ta proces podvajanja in replikacija potem postane dominantna in prevzame tudi človeško telo kot tudi človeški um.
Beloruski predsednik izdal kaj je Covid 19...in koliko bi lahko dobil plače...od WHOja...!
Ni potrebno veliko govoriti...92 milijonska ponudba od WHOja da zapre svoje državljane v karantene jih ustrahuje z Covid 19 in naredi drastične ukrepe kot jih imamo mi in drugi po svetu. KER JE TO ZAVRNIL je dobil še večjo ponudbo od mednarodnega monetarnega fonda IMF in sicer 900 milijonsko....vse to je objavljeno črno na belem. No in nato so sledili še drugi pogoji ..
Človek, ki je posnel spodnji video je imel priložnost slišati pogovor, višje rangiranih oseb, ki so sklepale, da ne zna nemško in so se pogovarjale v njegovi bližini.
Na začetku vidite vladnega govorca, ki pove, naj bi se naslednji lockdown (zapora) v Nemčiji začela konec avgusta. Kriza naj bi bila hujša kot prva, zapore, večje stevilo okuženih, ustanavljanje posebnih corona komisij itd. itd.
Potem pa avtor videa pove, da so se ti ljudje pogovarjali o datumu 18. - 30. september; ta datum naj bi globoka država preko umetne inteligence določila oz. zaukazala Nemčiji.
Avtor videa pove, da ne bodo vsa področja enako zaprta, videti je kot bi šlo za nekakšen test. Vendar bodo ponekod popolne zapore. Zelo bo oteženo kakršnokoli potovanje, tudi po Nemčiji. Zaprli naj bi tudi nekatera industrijska območja, ljudje ne bodo mogli v službe, globoka država hoče zlom gospodarstva, da lahko uvede novi svetovni red.
Za vsako malenkost se bo treba testirati, ker ustvarjajo banko genetskih vzorcev prav vseh prebivalcev sveta. Ta zapora naj bi trajala do marca 2021.
Računajo, da bo veliko ljudi od stresa in utrujenosti pristalo na cepljenje. (V Evropi imamo vsaj v zakonodaji priznane človeške pravice, zato nas ne morejo kar naenkrat na silo cepit. Delajo posamične korake. Predvidevam, da jih je načrtoval novi super računalnik (D-WAVE KVANTNI RAČUNALNIK).
Avtor videa opozarja, da je prej treba reči ne, pred zaporo, ker sicer bo zelo težko. Opozarja, naj bodo ljudje pozorni, kdaj se bo začela na raznih javnih površinah (parkirišča, počivališča ob AC) pojavljati vojska. Ker potem kmalu sledi zapora.
Na koncu pove, da je slišal še nekaj, kar bo pozneje povedal, v naslednjih sporočilih, ker mora določene stvari še preveriti. Pravi, da bi nas v tej točki preveč vznemirilo. Če ne prej, bo povedal 18. septembra.
Pravi, da bo po Nemčiji še težje potovati kot je bilo po Siriji. Zato sklepam, da je begunec.
Tekom videa večkrat poudari, naj ne dovolimo, da se ta zapora zgodi.

Kakšna je tvoja reakcija?

like
2
dislike
2
love
0
funny
2
angry
6
sad
8
wow
1