HARRY VOX: Vse je bilo planirano leta nazaj, da se odvzame svoboda ljudem!

Preiskovalni novinar Harry Vox v tem kratkem videoposnetku iz leta 2014 razloži dnevni red vladajočega razreda in scenarije Rockefellerja, ki jih doživljamo zdaj. Kruta resnica...

 

Ena od stvari, ki manjkajo v paketu orodij elit za popoln nadzor, so karantene in policijske ure.
Dobrodošli v novem svetu. To je bolj invaziven način za nadzor vladajočega razreda.

Prosimo, preberite stran 18, napisano leta 2010


"Scenarij zaklepnega koraka.

Naročniki poostrenega vladnega nadzora od zgoraj navzdol in bolj avtoritarno vodstvo z omejenimi inovacijami in vse večjo odpornostjo državljanov."
"Začetna politika ZDA o" močno odvračanju "državljanov od letenja se je izkazala smrtonosna, saj je pospešila širjenje virusa ne samo znotraj ZDA, ampak tudi prek meja. Vendar je nekaj držav uspelo bolje, zlasti Kitajska.

Hitra uvedba in uveljavitev obvezne karantene kitajske vlade za vse državljane, pa tudi takojšnje in skoraj hermetično zaprtje vseh meja je rešilo milijone življenj, ustavilo širjenje virusa veliko prej kot v drugih državah in omogočilo hitrejše postpandemično okrevanje. Kitajska vlada ni bila edina, ki je sprejela skrajne ukrepe za zaščito svojih državljanov pred tveganjem in izpostavljenostjo. Med pandemijo so nacionalni voditelji po vsem svetu razširili svoja pooblastila in postavili nepropustne predpise in omejitve, od obveznega nošenja mask za obraz do preverjanja telesne temperature na vstopih v javne prostore, kot so železniške postaje in supermarketi.
Tudi po tem, ko je pandemija zbledela, se je ta bolj avtoritarni nadzor in nadzor nad državljani in njihovimi dejavnostmi zataknil in celo okrepil. Da bi se zaščitili pred širjenjem vedno večjih globalnih težav - od pandemije in nadnacionalnega terorizma do okoljskih kriz in naraščajoče revščine - so voditelji po vsem svetu odločneje oprijeli oblast. Sprva je pojem bolj nadzorovanega sveta dobil široko sprejetje in odobravanje. Državljani so se odrekli nekaj svoje suverenosti - in svoje zasebnosti - več paternalističnim državam v zameno za večjo varnost in stabilnost. Državljani so bili bolj strpni in celo željni usmerjanja in nadzora od vrha navzdol, nacionalni voditelji pa so imeli več možnosti, da bi nalagali red tako, kot se jim zdijo ustrezni. V razvitih državah je bil ta okrepljen nadzor različnih oblik: na primer biometrične identifikacijske številke za vse državljane in strožja ureditev ključnih panog, katerih stabilnost se je štela kot ključna za nacionalne interese. "
Če želite živeti v svetu, ki se je zaradi varnosti odrekel svobodi, bodite apatični in ničesar ne storite.

Prosim, ukrepajte in naredite nekaj v zvezi s tem in premagali bomo vladajoči razred, saj vam njihove družine nimajo najboljših interesov.

Benjamin Franklin je nekoč dejal:

"Tisti, ki bi se odrekli bistveni svobodi, da bi si kupili malo začasne varnosti, ne zaslužijo ne svobode ne varnosti."

OBIŠČITE NJEGOV KANAL!

Kakšna je tvoja reakcija?

like
4
dislike
0
love
2
funny
0
angry
2
sad
15
wow
2