GESARA FOND

GESARA je le en segment celotnega sistema, ki se spreminja. GESARA je globalni denarni sklad planeta Zemlja.

 GESARA FOND

 

GESARA je le en segment celotnega sistema, ki se spreminja. GESARA je globalni denarni sklad planeta Zemlja.


GESARA je zbrala ves denar, plemenite kovine in druge vire, ki so bili zaseženi članom kabale, saj so ta sredstva nezakonito pridobili s kriminalnimi dejavnostmi, trgovino z mamili, belimi sužnji, orožjem itd.
Oseba, ki vodi sklad GESARA, je Melania Trump, žena predsednika Donalda Trumpa. Imenovana je tudi za vodjo Svetovne banke, ki je posrednica med skladom GESARE in drugimi državami.
Denar iz GESARA je namenjen namenskim namenom, kot so razvoj infrastrukture, industrij, medicine in drugih znanstvenih področij, sprejemanje in izvajanje novih inovacij in tehnologij ter še veliko več.
Namen GESARA je odpraviti revščino, lakoto in druge negativne pojave, ki so nastali iz starega denarnega sistema po uresničitvi Razodetja, in omogočiti napredek človeške civilizacije na vseh področjih.


Sistem GESARA se kaže v tem, da je bil za vsako državo imenovan po en koordinator, ki ima vlogo posredovanja med skladom GESARA in vlado države. Vlada v skladu s potrebami posamezne države vloži zahtevo, ki vključuje celoten načrt za razvoj infrastrukture, virov in drugih področij ter v skladu z dejanskimi potrebami.
Če sta načrt in razvoj vlade določene države sprejemljiva in vključuje resnične potrebe, koordinator za to državo umakne potrebna sredstva iz sklada GESARE in je usmerjen neposredno v državni proračun.
Kar je treba poudariti, in to je, da zaradi vzpostavljenega kvantnega sistema ni možnosti poneverbe in pranja denarja, vse transakcije se spremljajo. Zato vlada države pridobljenih sredstev ne more uporabiti za druge namene.


Zavezništvo uporablja obstoječi denarni sistem do trenutka, ko bo najbolj neboleče izvesti njegovo popolno obnovo. Zaradi tega je denarni sistem Orion izredno zapleten, saj je tesno povezan s človekovim obstojem in tako neposredno vpliva tako na osebno kot kolektivno frekvenco, torej vsak vpliv in nenaden kvar tega sistema povzroča paniko in strah ljudi zaradi njihove materialne ogroženosti.

Izbruh pandemije COVID 19 je priložnost, ki jo zavezništvo uporablja za razporeditev segmentov GESARA v več držav po vsem svetu.
To je tudi preizkus izvajanja novega denarnega sistema, ki temelji na kvantni bazi in zlati.
Drugi segment izvajanja GESARA je trenutno zmanjšanje panike in strahu zaradi pandemije, ki vidno uničuje gospodarstva držav. Čeprav je planet še vedno nezrel za popolno spremembo obstoječega denarnega sistema, ki traja stoletja, se je zavezništvo odločilo, da bo del sredstev iz GESARE preusmerilo v proračune držav, da bi zagotovilo nekaj varnosti z umirjanjem gospodarstev ranljivih držav. pandemije.
Sredstva za podporo državam niso na voljo.
Vsaka država, ki ji prejmejo sredstva, je pod nadzorom porabe in usmerjanja teh sredstev, nadzor pa izvajajo koordinatorji iz sklada GESARA.


V skladu s tem so na izrednem vrhu G20 kot virtualni konferenci, prvi tovrstni v zgodovini organizacije G20, poleg držav G20 pa so sodelovali tudi predstavniki Mednarodne organizacije dela, Svetovne zdravstvene organizacije in Svetovne banke.
Ta vrh je bil tokrat zaprt za medije in javnost. Ruski voditelj Vladimir Putin je vsem voditeljem predlagal, naj razmislijo o oblikovanju POSEBNEGA SKLADA (GESAR) pod okriljem MDS, ki bi ga financirale centralne banke, nato pa dajo pravico, da si vsaka članica MDS izposodi sredstva iz določenega sklada sorazmerno z njegovim deležem. v svetovnem gospodarstvu z dolgoročno ničelno stopnjo (odprava obresti) in da bo za namene skupnih raziskav v preprečevanje ekonomskih posledic, ki jih povzroča pandemija virusa Corona, vloženo 5 bilijonov dolarjev (5.000 milijard dolarjev).
To je zgodnja faza GESARA in zavezništvo je uradno začelo protokol o razkritju GESARA.

https://rs.sputniknews.com/

Poleg tega bo GESARA po uresničevanju Deklaracije o obstoju drugih zvezdnih civilizacij in organizacije Galaktične federacije služila kot garant miru, stabilnosti in varnosti, vse s ciljem čim večje zmanjševanja panike in strahu med ljudmi.
Sklad GESARA bo v celoti aktiviran šele, ko bodo vsi potrebni dejavniki sovpadali in v skladu s spremembami v človeški civilizaciji.

Kakšna je tvoja reakcija?

like
33
dislike
0
love
5
funny
2
angry
1
sad
1
wow
4