Dr. Mike Yeadon: Pandemije je konec! Drugi val bi morali uvesti na podlagi lažno pozitivnih testov COVID!

Nekdanji izvršni direktor farmacevtskega velikana Pfizer znanstvenik dr. Yeadon pravi, da ni znanosti, ki bi nakazovala, da bi se moral zgoditi drugi val. "Načrtovali so ga na podlagi lažno pozitivnih rezultatov" novih primerov "v osnovi nezanesljivih testov COVID. Polovica ali celo "skoraj vsi" testi za COVID so dali lažno pozitiven rezultat. Prag imunosti črede bi lahko bil precej nižji, kot so mislili prej, in morda je bil že dosežen v mnogih državah. "

Dr. Mike Yeadon: Pandemije je konec! Drugi val bi morali uvesti na podlagi lažno pozitivnih testov COVID!

 

V intervjuju prejšnji teden je bil dr. Yeadon odločen: 

"Vladna politika, ekonomska politika, politika državljanskih svoboščin, v smislu omejevanja ljudi, držanja razdalje itd, temelji na popolnoma lažnih podatkih o tem koronavirusu. Glede na "obliko" vseh pomembnih kazalnikov v svetovni "pandemiji", kot so hospitalizacije, uporaba JILa in smrtnih primerov je pandemije v bistvu konec. gripa ... vendar ni znanosti, ki bi trdila, da bi se moral zgoditi drugi val."

V knjigi, ki je izšla ta mesec v soavtorstvu Yeadon in dva njegova kolega, "Kako verjeten je drugi val?" , znanstveniki pravijo:

»Na splošno je bilo opaziti, da je v vseh evropskih državah in več ameriških zveznih državah krivulja dnevne smrti in časa, podobna kot v Združenem kraljestvu. Mnoge od teh krivulj niso le podobne, ampak so skoraj nemogoče. Podatki za Združeno kraljestvo, Švedsko, ZDA in svet so razvidni iz tega, da se je v vseh primerih umrljivost marca povečala do sredine ali konca aprila, nato pa se je začela zmanjševati, da bi se izenačila konec junija in traja vse do danes. Stopnje smrtnosti pa na podlagi testiranja PCR naraščajo in naraščajo navzgor in navzdol. "

Stopnja umrljivosti zaradi koronavirusa se je od maja zmanjšala na 0,2%. To je blizu običajni gripi, katere umrljivost je 0,1%. Trenutna stopnja umrljivosti je precej nižja od začetnih predpostavk marca in aprila, ki jih je navedel dr. Anthony Fauci - 20 do 30%!

Dr. Yeadon je poudaril, da je "nova" okužba s COVID-19 nova le v smislu, da gre za novo vrsto koronavirusa. »Trenutno skozi populacijo prosto krožijo štiri vrste, ki so najpogosteje povezane s prehladi: 229E, NL63, OC43 in HKU1, ki so endemični in povzročajo nekatere prehlade, ki jih imamo, zlasti pozimi. Vsi so presenetljivo podobni novemu koronavirusu. "

Znanstveniki trdijo, da ima velik del populacije že, če ne protitelesa proti koronavirusu, določeno stopnjo imunosti T-celic pred izpostavljenostjo drugim sorodnim koronavirusom, ki so krožili veliko pred koronavirusom.

»Glavna sestavina našega imunskega sistema je skupina belih krvnih celic, imenovana T-celice, katerih naloga je zapomniti si kratek košček virusa, s katerim smo okuženi, tako da se lahko prave vrste celic hitro razmnožujejo in zaščitijo, če dobimo sorodne okužbe. Odzivi na zdravilo COVID-19 so prikazani v več deset vzorcih krvi, odvzetih darovalcem pred prihodom novega virusa. Zdaj je bilo ugotovljeno, da je vsaj 30% našega prebivalstva že imelo imunsko prepoznavo tega novega virusa, še preden je sploh prispel ... COVID-19 je nov, koronavirusi pa ne. "

Za doseganje čredne imunosti zadostuje 15-25% okužene populacije

"Epidemiološke študije kažejo, da z obsegom prejšnje imunosti, za katero lahko zdaj upravičeno domnevamo, da je le 15-25% okužene populacije dovolj, da ustavi širjenje virusa," pravi dr. Yeadon.

Za test PCR, ki se uporablja po vsem svetu, je dr. Yeadon pravi:

Več kot polovica pozitivnih rezultatov bo verjetno napačnih, potencialno vsi. Testi PCR dejansko merijo "preprosto prisotnost delnih zaporedij RNA, prisotnih v nedotaknjenem virusu", kar je lahko del mrtvega virusa, zaradi katerega posameznik ne more zboleti, ga ni mogoče prenesti in ne more nikogar drugače zboleti.

Pozitivno ne pomeni nujno prisotnosti sposobnega virusa. V doslej omejenih študijah so številni raziskovalci pokazali, da nekateri preiskovanci ostanejo pozitivni na PCR še dolgo potem, ko sposobnost gojenja virusa iz brisov izgine.To imenujemo "hladno pozitiven" (da bi ga lahko razlikovali od "vroče pozitivnega", nekdo ki je dejansko okužen z nedotaknjenim virusom). Ključno pri "hladno pozitivnih" je, da niso bolni, niso simptomatski, ne bodo postali simptomatski in ne bodo mogli okužiti drugih. "

- Ta mesec so v Bostonu po odkritju 400 lažno pozitivnih rezultatov ustavili laboratorij za testiranje koronavirusa. Analiza PCR testa na medicinski spletni strani medrxiv.org navaja: "Podatki testov na podobnih virusih, ki temeljijo na PCR, kažejo, da testiranje na osnovi PCR daje dovolj lažno pozitivnih rezultatov, da lahko pozitivni rezultati postanejo zelo nezanesljivi v številnih scenarijih od dejanskega sveta. "

- Profesor z Oxfordske univerze Carl Heneghan, direktor Oxfordskega centra za medicino, ki temelji na dokazih, v julijskem članku piše "Koliko lažnih pozitivnih učinkov diagnosticira COVID?" "Če izključimo trenutno prakso in rezultate testov, Covid-19 ne bo nikoli izginil."

- Predsednik Tanzanije je svetu dokazal, kako lažen in nezanesljiv je test PCR, tako da je v testni laboratorij na skrivaj poslal vzorce koz, ovac in papaje. Vsi so bili pozitivni na COVID 19.

- Avgusta je švedska vlada odkrila 3.700 lažno pozitivnih rezultatov na COVID.

Drugi valovi koronavirusa niso verjetni

Dr. Yeadon je izpodbijal idejo, da se vse pandemije pojavljajo v kasnejših valovih, navaja pa še dva izbruha koronavirusa, virus SARS leta 2003 in MERS 2012. Kar se morda zdi, da sta dva vala dejansko dva enojna vala, ki se pojavita v različnih geografskih regijah . V primeru MERS je dejal:

»Pravzaprav gre za več posameznih valov, ki vplivajo na geografsko različne populacije v različnih časih, ko se bolezen širi. V tem primeru so prvi večji vrh zabeležili v Savdski Arabiji, drugega pa nekaj mesecev kasneje v Republiki Koreji. Vsako področje je bilo analizirano posamično po značilnem posameznem dogodku.

Na vprašanje o epidemiji španske gripe leta 1918, ki je v prvi svetovni vojni prišla v zaporednih valovih, je Yeadon poudaril, da gre za povsem drugačen virus in ne iz družine koronavirusov. Drugi so krivili splošno podhranjenost in nehigijenske razmere iz zgodnjega stoletja. Vojaki prve svetovne vojne so bili močno prizadeti, živeli so v mrzlem blatu in v razmerah, ki so najhujše za imunsko odpornost.

Drugi argument, ki so ga Yeadon in sodelavci predstavili v svoji knjigi, je, da ni bilo razlike v rezultatih, povezanih s sklepi.

"Oblika krivulje umrljivosti glede na čas pomeni naraven proces in ne tistega, ki v glavnem izhaja iz človekovih posegov. Švedska je sprejela pristop laissez faire s kvalificiranim svetovanjem, vendar brez splošnih blokad. "

Za Covid Circus je najbolj odgovoren profesor Neil Ferguson

Prof. Ferguson je poučeval na Imperial College, njegov računalniški model je bil sprožilec (dokaz) vladam, da so sprožile drakonske ukaze, da so se proste družbe čez noč spremenile v virtualne zapore. Od družbenega distanciranja, zapiranja podjetij, nošenja mask ....


Doktor Yeardon je s prezirom v glasu dejal, da noben resen znanstvenik ne daje veljave Fergusonovemu modelu. Toda vlade držav se še vedno držijo Fergusonovega modela.

Zato se pridružuje drugim znanstvenikom pri razpisovanju vlad, kateri sledijo Fergusonovemu modelu, na predpostavkah katerega temeljijo vsi sklepi na svetu. Eden od teh znanstvenikov je dr. Johan Giesecke, nekdanji glavni znanstvenik v Evropskem centru za nadzor in preprečevanje bolezni, ki je Fergusonov model označil za "najvplivnejše znanstveno delo" in tudi "enega najgrešnejših".

Ferguson je tako trdil (napovedal), da bo Švedska plačala strašno ceno brez zapiranja, do 40.000 smrtnih žrtev COVID do 1. maja in 100.000 do junija. Število smrtnih primerov na Švedskem je zdaj 5800. Švedska vlada pravi, da sovpada z sezono blage gripe. Švedska še nikoli ni zaprla restavracij, barov, športov, večine šol ali kinodvoran. Vlada ljudem ni nikoli naročila, naj nosijo maske.

Dr. Yeadon v intervjuju z ogorčenjem govori tudi o življenju, ki je bilo izgubljeno zaradi politike zaklepanja, in o neštetih življenjih, ki bi jih bilo mogoče rešiti, vendar velik NE, zaradi odpovedanih operacij in drugega zapoznelega zdravstvenega varstva.

Svet je spoznal prevaro, imenovano Covid 19

Ameriški kongresnik pravi, da je prepričan v "vladni načrt", da zapiranje nadaljuje do uvedbe obveznega cepljenja. Ker se že na glavnih televizijskih omrežjih predvajajo novice o skrivnostnem, "novem" virusu, ki je zdaj pripravljen za ponovni napad.

V Nemčiji je bila ustanovljena organizacija 500 nemških zdravnikov in znanstvenikov, ki pravijo, da je bil odziv vlade na virus COVID v veliki meri nesorazmeren z dejansko resnostjo bolezni.

CDC, pa tudi ameriška delovna skupina za koronavirus pod vodstvom dr. Deborah Birx je izjavila, da je opredelitev smrti zaradi COVID fleksibilna in da pravila, če je le mogoče, dajejo prednost imenu COVID. To odpira možnost zelo napihnjenega števila smrtnih primerov. V New Yorku je uprava guvernerja Andrewa Cuoma pod zvezno preiskavo za vse drugega, razen za podpisovanje smrtnih odredb za tisoče starejših, ko je država bolnike s COVID poslala v domove za ostarele.

Dr. Joseph Marcela z zelo zanesljivega spletnega mesta z medicinskimi informacijami, o katerem se veliko trguje, je natančno preučil trditve zdravnikov o cepivih za spremembo genetike. Spletno mesto Defense One je poročalo, da lahko FDA kmalu odobri trajne biočipe pod kožo, ki jih je mogoče injicirati z isto brizgo, v kateri je cepivo.

Dr. Roberto Petrella: "Covid-19 je okrajšava za" potrdilo o cepljenju "z umetno inteligenco. Številka 19 pa je leto, ko je bila ustvarjena. Covid ni ime virusa. To je ime mednarodnega načrta za nadzor in zmanjšanje populacije. Razvija se v zadnjih nekaj desetletjih in začeli so uresničevanje tega, 2020. Kar virus ponovno aktivira, je oslabljena imunost prejšnjih cepiv. Kar nam želijo vbrizgati, so doslej najslabša cepiva. Dobesedno se gre v pekel s ciljem množične depopulacije, več kot 80% prebivalstva. Ne testirajte se, testi niso zanesljivi, trdijo proizvajalci testov. "

Dr. Stojan Aleksev: "Pri" bolnikih s tako imenovanim "COVID 19" virusom, evropski patologi niso odkrili protiteles, specifičnih za COVID 19! Torej, nemogoče je izdelati cepivo za neobstoječi virus! Nihče ni umrl zaradi koronavirusa! Verjamem, da je SZO najboljša kriminalistična zdravstvena organizacija! "

Znameniti nemški zdravnik dr. Wolfang Wodarg: »NE Cepite se proti koroni! Želijo vam spremeniti gene s cepivom! «

Vir: Ralph Lopez Global Research, 24. september 2020 / HubPages 23. september 2020

Kakšna je tvoja reakcija?

like
19
dislike
0
love
1
funny
1
angry
0
sad
2
wow
0