Dr. Marc Seigel: Necepljeni otroci naj nosijo rumene značke!

Med nastopom v ponedeljkovi izdaji televizijske oddaje "Tucker Carlson Tonight" na FOX News je zdravnik in sodelavec Fox News predlagal, naj otroci nosijo rumene značke z napisom "Brez objemov prosim", če niso prejeli cepiva COVID-19.

 

BOLANO!

Dr. Marc Seigel, pogost sodelavec novic o FOX, ki je pred kratkim opravil ekskluzivni intervju s predsednikom Donaldom Trumpom, je Tuckerju Carlsonu povedal, da otroci iščejo starše za vodstvo, in namigoval, da bo nošenje rumene značke "Brez objemov Prosim" pomagalo v boju proti COVID-19.

"Tu je še nekaj, kar moramo storiti," je dejal Seigel, ko je Carlsonu pokazal rumeno značko. " Brez objemov, prosim. "Če pogledate to značko Tucker, je videti kot nekaj, kar se morda spomnite: Brez kajenja, prosim."

"Dajmo svojim otrokom vse te značke," Brez objemov, prosim ", žal, ampak to bom rekel, s temi značkami ali srajčkami:" Ne objemi, prosim ", bomo dobili 26 kandidatov za cepivo. Cepivo ki prihaja trenutno iz preskušanj, «je nadaljeval Seigel.

"Cepiva se bodo pojavila, premagali bomo to stvar in potem bodo šle te značke v smeti," je dejal zdravnik v zvezi z značko. "In vsi se bomo objemali in vsi bomo veseli. Medtem, Tucker, naj otrokom pokažemo pogum. Iščejo starše za vodstvo.

Vir: National File

SE VAM ŽE SVITA? AGENDA SOCIALNE DISTANCE!

Ste tudi vi dobili asociacijo na leto 1932?

PRIPOROČAMO VAM OGLED NAŠIH OSTALIH ČLANKOV, DA SI BOSTE LAŽJE PREDSTAVLJALI 

CELOTNO SLIKO.

Kakšna je tvoja reakcija?

like
1
dislike
3
love
0
funny
1
angry
20
sad
7
wow
0